Categorii

Newsletter

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid. Pentru localitatile pe care nu le deserveste fara a taxa kilometrii suplimentari, pretul livrarii va fi comunicat telefonic.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost achitata, incasarea confirmata de banca, sau de dumneavoastra prin email.
Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. Livrarea poate avea loc intr-un interval 2-8 de zile de la confirmarea unei comenzi.
Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.
Comenzile trimise Vineri dupa ora 14.00, Sambata si Duminica vor fi procesate in ziua de Luni a saptamanii urmatoare.
Comenzile date in zilele Luni-Vineri pana in ora 14.00 vor fi procesate in aceeasi zi.

Sambata si Duminica NU se fac Livrari si NU se Proceseaza Comenzi.

Livrarile se efectueaza in zilele de Luni pana Vineri (exceptand sarbatorile legale) in intervalul orar 09-17. In cazuri exceptionale se pot face livrari si Sambata.

Daca in acest interval orar stiti ca nu va fi nimeni la sediul sau resedinta d-voastra, va rugam sa indicati ca adresa de livrarea adresa unde puteti fi gasit/-a in acest interval orar pentru a evita intarzierea livrarii sau chiar nelivrarea.

Daca, in interval de 15 zile de la sosirea la destinatie, curierul nu poate livra produsele din vina clientului, ori acesta nu le preia singur din depozitul firmei de curierat, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta fiind tinut raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors. Incasarea banilor se va face de catre agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul comenzii si nimic altceva in plus.

 

Din cauza de forta majora, termenele de livrare sunt fara caracter obligatoriu!

Va multumim pentru intelegere.


Tel: 0722 207 388, email: office@accesorii-montaj.roCos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

 

Pentru mai multe produse, forme si dimensiuni, click oasrl.com

 

Tel: 0722 207 388; 0269 232 157
Email: office@accesorii-montaj.ro
 
        

Newsletter

Video