Categorii

Newsletter

Termeni si conditii

Utilizarea prezentului site, proprietatea societăţii comerciale O&A SRL, Romania, jud. Sibiu, Sibiu, str. G-ral Magheru nr. 2, Nr. Reg. Com.: J32/923/1992; CUI RO2457883, societate care-l întreţine şi administrează, implica acceptarea termenilor şi condiţiilor aşa cum sunt ele formulate mai jos.

Conţinutul site-ului (fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informaţii) este aparat de legea pentru protecţia dreptului de autor (Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe). Ȋn consecinţă, folosirea fără acordul O&A SRL a oricăror elemente cuprinse in conţinutul site-ului se pedepseşte, administrativ, civil sau penal, în conformitate cu legile în vigoare.

Fotografiile şi datele utilizate de către site sunt proprietatea societăţii comerciale O&A SRL, sau folosite cu acordul furnizorilor.

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de către O&A SRL numai în scopul pentru care au fost introduse (lansarea comenzilor) si în conformitate cu legislaţia în vigoare. Informaţiile din formularul de comanda ne sunt necesare pentru a confirma comenzile, a face livrarea produselor comandate, a anunţa promoţiile în curs sau apariţia unor noi produse, etc. si în nici o situaţie nu vor fi furnizate unei terţe parţi.

Societatea noastră nu face si nu va face publice datele furnizate de către utilizatorii site-ului fără acordul explicit al acestora. Din acest motiv, sunteţi în totalitate răspunzători de păstrarea confidenţialităţii parolei Dvs. şi, în consecinţă, vă recomandăm in mod expres să nu divulgaţi nimănui parola Dvs. De asemenea, este recomandabil să închideţi întotdeauna sesiunea de lucru in browserul internet utilizat. Mai facem precizarea că societatea noastră nu va solicita niciodată parola Dvs. printr-un e-mail sau printr-un orice alt mesaj nesolicitat de Dvs.

Orice utilizator are posibilitatea, în orice moment, să şteargă din baza noastră de date adresa de e-mail furnizată.

Societatea noastră garantează confidenţialitatea informaţiilor. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul nostru, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat O&A SRL prin reţeaua internă. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

www.accesorii-montaj.ro foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află sub controlul O&A SRL.

Conţinutul site-ului nostru a fost alcătuit în colaborare cu reprezentanţii tuturor mărcilor care se găsesc pe site. Din acest motiv, O&A SRL nu îşi asuma nici o responsabilitate pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei mărci. Societatea noastră întreprinde toate diligenţele pentru a minimaliza eventualele erori care ar putea apărea la editarea electronică sau manuală a informaţiilor prezentate. Imaginile cuprinse în interiorul site-ului sunt prezentate cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de aceste imagini în orice mod, în special din cauza modificărilor ulterioare făcute de către producători.

O&A SRL nu este responsabilă pentru conţinutul si utilizarea site-urilor către care apar legături de pe site-ul www.accesorii-montaj.ro.

Garantie produse

Toate produsele vandute in www.accesorii-montaj.ro au garantia specificata de producator-furnizor pentru fiecare produs in parte.Produsele sunt vandute cu factura, certificat de garantie dat de producator respectiv furnizor, cat si instructiunile de montare, folosire, puse la dispozitie de catre producator.

Garantia produselor vandute NU este facuta de catre magazinul online www.accesorii-montaj.ro, ci de catre fiecare producator in parte. Pentru a beneficia de garantie va rugam sa pastrati factura.

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului www.accesorii-montaj.ro beneficiază de garanţia obişnuita a fiecărui produs în parte.

Daca produsul prezinta defecte de fabricatie sau componente lipsa in colet , va rugam sa va adresati prin email la adresa office@accesorii-montaj.ro

Pentru orice detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati prin e-mail office@accesorii-montaj.ro

Conditiile de returnare a produselor

ATENTIE !!! NU PRIMIM RETUR PRODUSELE FOLOSITE SAU CARE AU FOST MONTATE SI APOI DEMONTATE.

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe accesorii-montaj.ro in termen de 10 zile calendaristice de la cumpararea lor, legislatia se aplica doar persoanelor fizice. Daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email sau telefonic.

In cazul in care doriti returnarea produsului cumparat din magazinul online accesorii-montaj.ro, cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in maxim 10 zile calendaristice de la retur.

Produsul returnat :

  • 1. NU trebuie sa fie deteriorat;
  • 2. NU trebuie sa fi fost montat si demontat (rupt plasticul cu care au fost sigilate partile componente);
  • 3. NU trebuie sa contina urme de utilizare;
  • 4. Trebuie sa fie returnat in ambalajul sau original (nedeteriorat) cu toate accesoriile si etichetele intacte
  • 5. Trebuie sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat (factura, garantie, manual instructiuni,etc.);

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne de utilizare ( montaj/demontaj) si NU poate fi vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului sau de a percepe o taxa de 30% din pretul produsului din momentul cumpararii.

Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (cod, culoare, etc.) sau prezinta grave deteriorari cauzate de transport,va rugam sa ne anuntati in maxim 24 de ore. Costul de retur (sau schimbare) al produsului este suportat in intregime de noi (accesorii-montaj.ro).

Pentru orice detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati prin e-mail office@accesorii-montaj.ro

Orice încercare de a accesa datele personale ale utilizatorilor site-ului, de modificare a conţinutului site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care rulează www.accesorii-montaj.ro va fi considerată o tentativă de fraudare si va declanşa imediat cercetarea penală împotriva celor care încearcă acest lucru sau care exploatează posibile erori ale aplicaţiei.

Orice litigiu apărut între O&A SRL si utilizatorii site-ului va fi rezolvat pe cale amiabilă. Ȋn cazul în care acest lucru nu va fi posibil se va apela la instanţele judecătoreşti de la sediul O&A SRL.

Fiind de acord cu aceste Termene si Condiţii, clientul ȋşi asumă în totalitate riscurile utilizării site-ului, fie ca este „Vizitator” (a intrat pe site fără a se autentifica) fie că este „Utilizator” (s-a înregistrat în sistem şi are un cont personal).


Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

 

Pentru mai multe produse, forme si dimensiuni, click oasrl.com

 

Tel: 0722 207 388; 0269 232 157
Email: office@accesorii-montaj.ro
 
        

Newsletter

Video